Uporaba daljinskega naročanja v gostilni AVIOPUB

HITRA POSTREŽBA, ZADOVOLJEN GOST!

Uporaba daljinskega naročanja v gostilni AVIOPUB

Aprila je Aviopub, ki se nahaja le 500 m od avtocestnega izvoza
Postojna, slabih 5 minut od centra Postojne in tik ob športnem
letališču, praznoval 20 let obstoja. V tem času sta lastnika in gonilni
sili, zakonca Ana in Robert Čebokelj, pub nadgradila v daleč
naokoli znano picerijo in steak house. Poudarek je na lastni pripravi
testa za pice (in burgerje), pečenju v krušni peči, kakovostnih in
sezonskih sestavinah, inovativnih okusih. Sami pripravljajo tudi
nekatere namaze za pice, kot sta špargljeva in artičokina. Poleg
tega so v Aviopubu mojstri v pripravi steakov. Posebej priljubljena
sta suho zorjen goveji T-bone in goveji brisket (prsa, pečena 48 ur
pri nizki temperaturi). Pohvalijo se lahko tudi s paleto buteljčnih vin
domačih vinarjev.
˝Zlasti ob vikendih, ko smo vedno polno zasedeni, si strežbe ne
moremo predstavljati brez sistema daljinskega naročanja, ki ga
je razvil Microgramm in ga uporabljamo že leta. Delo poteka
hitro, organizirano, pregledno. Veliko je vredno tudi to, da so v
Microgrammu programersko napredni, prisluhnejo našim
potrebam in po potrebi program prilagodijo našemu sistemu
naročanja in strežbe,˝ je povedala natakarica Vesna. In kot
zanimivost dodala, da so na primer lani samo v avgustu, ko je
obseg dela še posebej velik, prodali več kot 5500 pic. ˝S pomočjo
Microgramm blagajniškega programa je poslovanje res
pregledno in lahko naredimo tudi kakšno zanimivo analizo
prodaje za nazaj ali načrtujemo nabavo za prihodnost,˝ je
poudarila Vesna.

Uporaba daljinskega naročanja v gostilni AVIOPUB
Na račun dobrih izkušenj sta se lastnika Čebokelj odločila, da
blagajniški program in sistem daljinskega naročanja podjetja
Microgramm vpeljeta tudi v svoj drugi lokal, pred petimi leti odprto
Kantino Pivka v Parku vojaške zgodovine Pivka. Tam gostom
postrežejo tudi jedi s pridihom stare vojaške kuhinje.